Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Hokeja klubs "Rīga" pirmdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē izbraukumā ar 2:0 (2:0, 0:0, 0:0) uzvarēja "Sņežnija Barsi" komandu.

Jau pēc pirmās trešdaļas rīdzinieki bija izvirzījušies ar 2:0, un tas arī izrādījās galīgais spēles rezultāts. Pirmos vārtus, realizējot skaitlisko vairākumu, guva Lauris Rancevs, arī otros vārtus rīdzinieki guva, izmantojot viena spēlētāja pārsvaru - precīzs bija Mika Lipsberga raidījums.

Nedz otrajā, nedz trešajā periodā komandas vārtus neguva, bet Jānis Auziņš HK "Rīga" vārtos atvairīja visus pretinieku metienus, nodrošinot savai komandai pirmo "sauso" uzvaru šosezon. Pretinieki pusotru minūti pirms mača beigām nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču arī tas viņiem nepalīdzēja tikt pie vārtu guvuma.

Atgādinām, ka iepriekšējās divās spēlēs rīdzinieki guva uzvaras, taču abos mačos - pēcspēles metienos, iegūstot divus no trim iespējamiem punktiem.

Arī nākamos MHL čempionāta mačus HK "Rīga" aizvadīs izbraukumā - ceturtdien, 15.septembrī, Maskavā tiekoties ar MHK "Spartak", bet nākamnedēļ, 20.un 21.septembrī, Slovākijā aizvadot divas spēles ar "Tatranski vlci" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!