Foto: F64
Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kriss Holts pēc kārtējā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā atzīst, ka mačā pret Maskavas "Dinamo" nav parādīts gluži labākais sniegums un kritiski izsakās arī par sevi.

Kā zināms, trešdien Rīgas "Dinamo" ar 1:4 piekāpās Maskavas "Dinamo", piedzīvojot trešo zaudējumu trijās mājas spēlēs.

"Pēdējā laikā visbiežāk mums uzdotie jautājumi ir - kas vainīgs un ko darīt? Bet es nezinu, kā mums uzlabot situāciju un kas ir jādara. Es tomēr neesmu treneris, turklāt vārtsargi vispār gatavojas atsevišķi no komandas, mums ir citi uzdevumi, cita sagatavošanās sistēma - mēs strādājam konkrēti pie tā, kas ir jāuzlabo manā vai Māra Jurčera spēlē," intervijā portālam "sports.ru" saka Holts. "Vārtsargi strādā individuāli, laukuma spēlētājiem ir pavisam citādi. Tāpēc es varu atbildēt tikai par sevi."

"Katrā spēlē es cenšos sagādāt savai komandai iespēju uzvarēt," piebilst vārtsargs. "Varbūt ne vienmēr tas izdodas, taču man šķiet, ka visos mačos mēs bijām tuvu pozitīvam iznākumam. Taču nedomājiet, ka es esmu apmierināts ar sevi - kā reizi ne. Un kā var būs apmierināts, ka sešās spēlēs mēs esam ieguvuši tikai četrus punktus. Galvenais vārtsarga spēlē - uzvara, un ja uzvarēt neizdodas, tad ir ar sevi jāstrādā."

Nākamo spēli KHL regulārajā čempionātā Rīgas "Dinamo" aizvadīs pirmdien, 3.oktobrī, izbraukumā pret Sanktpēterburgas SKA.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!