Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marcels Hosa ceļgala savainojuma dēļ nespēlēs aptuveni divas nedēļas. Līdz ar to hokejists nevarēs palīdzēt komandai gaidāmajās četrās KHL regulārā čempionāta izbraukuma spēlēs, informē klubs.

Hosa savainojumu guva mačā pret Habarovskas "Amur" komandu, kurā "Dinamo" uzvarēja ar 4:1.

Otrajā periodā pret Hosu laukuma centrā tika izdarīts spēka paņēmiens, pēc kura uzbrucējs palika guļam uz ledus. Viņš mēģināja atgriezties laukumā, tomēr pēc vienas nomaiņas devās uz ģērbtuvēm.

Pirmdien veiktajās padziļinātajās medicīniskajās pārbaudēs uzbrucējam ir konstatēts ceļgala locītavas mediālās saites bojājums, kura sadziedēšanai būs nepieciešamas 2 nedēļas. Līdz ar to uzbrucējs nepiedalīsies atlikušajās februāra KHL spēlēs, bet viņam nevajadzēs izlaist Soču Olimpiādi Slovākijas izlases sastāvā.

Šajā sezonā Marcels Hosa "Dinamo" sastāvā bija piedalījies visās 46 līdzšinējās KHL regulārā čempionātā spēlēs, kurās ir guvis 20 vārtus un atdevis 18 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis lietderības koeficentu "+8" un 33 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 18:59 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!