Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Bijušais Rīgas „Dinamo’, tagad Kazaņas „Ak Bars” uzbrucējs Marcels Hosa pēc spēles pret savu iepriekšējo komandu atzinis, ka esot bijusi jūtama vadošo spēlētāju prombūtne.

Pēc Hosas teiktā, „Dinamo” ir parādījuši labu hokeju, neskatoties uz vairāku spēlētāju iztrūkumu, vēsta „RIA Novosti”.

„Ozoliņa trauma – tas Rīgas „Dinamo” ir zaudējums,” pēc spēles atzina slovāku hokejists. „Tik pieredzējis spēlētājs viņiem būtu noderējis, un Sanda ļoti pietrūka. Pirms spēles aprunājos ar bijušajiem komandas biedriem, bija patīkami satikties ar komandu, kurā iepriekš spēlēju. Taču tagad es pārstāvu „Ak Bars” un uz ledus draugu nav.”

Jau ziņojām, ka svētdien Kazaņā Rīgas „Dinamo” noslēdza triju spēļu izbraukuma sēriju, pēdējā mačā ar 1:2 piekāpjoties divkārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem „Ak Bars”. Tāpat kā pirmajā abu vienību tikšanās reizē Rīgā septembrī, arī šoreiz Marsels Hosa spēlē pret savu bijušo komandu palika bez rezultativitātes punktiem.

Atgādinām, ka Sandim Ozoliņam novembrī spēlē pret Novosibirskas "Sibirj" tika lauztas ribas, un viņš līdz gada beigām diez vai atgriezīsies laukumā, turklāt šajā izbraukumā komandai traumu dēļ nevarēja palīdzēt arī uzbrucēji Marks Hartigans un Lauris Dārziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!