Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" ir jāprot izmantot savas iespējas, uzskata vienības slovāku uzbrucējs Marcels Hosa.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" sestdien noslēdza savu otro šīs sezonas mājas spēļu sēriju, ar rezultātu 4:2 pārspējot Vladivostokas "Admiral".

"Nedomāju, ka mūsu spēlē mainījām kaut ko ļoti būtisku, salīdzinot ar iepriekšējo spēli. Zinājām, ka viņi spēli sāks ļoti aktīvi," klubs citē Hosa teikto. "Mača laikā mums bija daudz iespēju. Pretinieks prata rezultātu samazināt līdz minimumam, un var teikt, ka šī bija sīva cīkstēšanās. Labi, ka pirmā maiņa guva divus vārtus. Nav svarīgi, kā tika gūti vāri - ar skaistu izspēli vai ar spēku. Galvenais, ka spējām izcīnīt uzvaru. Šobrīd jau jāgatavojas izbraukuma sērijai."

Rīgas "Dinamo" pirmos divus vārtus guva vairākumā, kas šosezon gan nav īpaši veiksmīgs.

"Labi, ka guvām vārtus vairākumā. Īpaši šobrīd, kad vairākums mums "klibo". Mums jāprot izmantot savas iespējas," piebilda Hosa.

Ar 15 punktiem desmit spēlēs "Dinamo" pacēlusies uz Rietumu konferences kopvērtējuma sesto vietu, kamēr "Admiral" ar deviņās spēlēs gūtiem sešiem punktiem ir 13.vietā Austrumu konferencē.

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" komandu sagaida trīs izbraukuma maču sērija, kur jau pirmdien gaidāma spēkošanās pret KHL jaunpienācēju Helsinku "Jokerit" no Somijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!