Foto: F64

Igaunijas Hokeja federācija (IHF) un "Tondiraba" ledus halle ar nepacietību gaida Rīgas "Dinamo" spēles, kas Igaunijas galvaspilsētā notiks 2. un 4. decembrī, ziņo portāls "delfi.ee".

Kā ziņojām, "Arēnas Rīga" aizņemtības dēļ divas Rīgas "Dinamo" spēles Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā - ar Magņitogorskas "Metallurg" un Čeļabinskas "Traktor" - notiks Tallinā, "Tondiraba" ledus hallē.

"Mēs Rīgas "Dinamo" gaidām ar atplestām rokām, jo tā ir ļoti laba reklāma "Tondiraba" arēnai," norāda "Tondiraba" kompleksa menedžere Jeļena Gļebova. "KHL spēles Igaunijā notiks pirmo reizi un mēs ceram, ka skatītāju interese būs liela."

"Saprotams, ka centīsimies nodrošināt pēc iespējas pilnāku halli," saka Gļebova. "Biju uz 'Dinamo" sezonas pirmo mājas spēli pret Helsinku "Jokerit", kur sanāca 5000 skatītāju - tik daudz uz Tallinu, visticamāk, neatbrauks, taču zinot, kādi ir Latvijas hokeja līdzjutēji, sagaidām, ka viņi nodrošinās labu atmosfēru "Tondiraba" arēnā."

"Visa Igaunijas hokeja savienība priecāsies uzņemt Rīgas "Dinamo" un KHL komandas Tallinā," saka Igaunijas Hokeja federācijas (IHF) prezidents Rauno Parrass. "Igaunijas sporta dzīvē tas būs vēsturisks brīdis un noteikti iedvesmos jaunos hokejistus."

Cik maksās biļetes uz Rīgas "Dinamo" mačiem, IHF prezidents Parrass vēl nevarēja pateikt, taču lielākā daļa būs rezervētas Rīgas "Dinamo" faniem. "Tondiraba" hallē ir 5743 skatītāju vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!