Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība paziņojusi gaidāmās Zvaigžņu spēles komandu galvenos trenerus, un latvieša Mika Indraša pārstāvēto Bobrova divīzijas komandu trenēs bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Oļegs Znaroks, vēsta līga.

Aizvadītajā nedēļā kļuva zināms, ka Rīgas "Dinamo" uzbrukuma līderis Indrašis pēc KHL vadības lēmuma tika iekļauts KHL Zvaigžņu spēles dalībnieku sastāvā. Viņš šajā sezonā 41 spēlē guvis 18 vārtus un izdarījis 14 rezultatīvas piespēles.

Savukārt otrdien KHL paziņoja, ka Bobrova divīziju trenēs Oļegs Znaroks, kurš ikdienā strādā Sanktpēterburgas SKA komandā. Viņa vadībā SKA hokejisti 41 spēlē izcīnījuši 107 punktus un ir pārliecinošā KHL kopvērtējuma līderpozīcijā.

Savukārt Tarasova divīzijas komandu vadīs CSKA galvenais treneris Igors Ņikitins, Harlamova divīzijas komandu trenēs Zinetula Biļaļetdinov no Kazaņas "Ak Bars, savukārt Černišova komandu vadīs Andrejs Skabelka no Omskas "Avangard".

Tuvākajā laikā tiks paziņoti arī komandu galveno treneru asistenti.

Indrašis Bobrova divīzijas komandā spēlēs kopā ar vārtsargiem Raienu Zapolski no Helsinku "Jokerit" un Igoru Šestjorkinu no Sanktpēterburgas SKA. Savukārt aizsardzībā spēlēs Marks Andrē Granjāni no Minskas "Dinamo", Dmitrijs Kaļiņins no Maskavas "Spartak", Patriks Herslijs no SKA un Sami Lepisto no "Jokerit", bet uzbrukumā būs arī SKA uzbrucēji Iļja Kovaļčuks un Ņikita Gusevs, "Jokerit" jaunais talants Eli Tolvanens un Zaks Boičuks no Bratislavas "Slovan".

KHL Zvaigžņu spēle šosezon risināsies Astanā no 10. līdz 14. janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!