Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucēja Mika Indraša savainojums izrādījies nopietnāks nekā sākotnēji šķitis un viņam šī sezona ir noslēgusies.

Pēc atkārtotas un padziļinātas izmeklēšanas noskaidrojies, ka Indrašis Latvijas izlases pēdējā spēlē pret Kanādu Soču olimpiskajās spēlēs ir guvis nopietnu kājas savainojumu – iekšēju papēža kaula lūzumu, kura izārstēšanai būs nepieciešami vismaz divi mēneši.

Uzreiz pēc savainojuma gūšanas spēlē pret Kanādu Indrašim tika diagnosticēts spēcīgs papēža sasitums, taču, tā kā pēc vairākām procedūrām sāpes nemazinājās, tika pieņemts lēmums veikt padziļinātu hokejista papēža izmeklēšanu, kurā tika konstatēts iekšējs papēža kaula lūzums.

Šajā sezonā Rīgas "Dinamo" sastāvā Miks Indrašis ir piedalījies 49 KHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās ir guvis 12 vārtus un izdarījis 19 rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficentu "+17" un 18 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 17:05 minūtes.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" palikuši arī bez sava rezultatīvākā spēlētāja Kaila Vilsona, kuram ir nopietna muguras trauma, bet aizsargs Arvīds Reķis ir lauzis roku. Tāpat spēlēt nevar dopinga lietošanā pieķertais Vitālijs Pavlovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!