Foto: F64

Tādās spēlēs kā pret Maskavas CSKA parādās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" gars, atklāja vienības uzbrucējs Miks Indrašis.

Kā ziņots, "Dinamo" savā pēdējā mājas spēlē pirms trīs nedēļu pārtraukuma trešdien ar rezultātu 4:3 uzvarēja CSKA hokejistus. Ļoti augstā tempā aizvadītā mača gaitā rīdzinieki nespēja nosargāt trīs vārtu pārsvaru, tomēr trešajā trešdaļā vēlreiz pārņēma vadību un šoreiz to nosargāja.

"Īsti neatceros, kad mums būtu bijis tik labs sākums," atzina Indrašis. "Iesākām agresīvi un ātri guvām trīs vārtus. Pēc tam paši nosēdāmies, un CSKA zaudēto atguva, bet paši no nepatikšanām tomēr izlīdām ārā. Šādās spēlēs parādās komandas gars, lai gan CSKA individuāli ir spēcīgāka komanda nekā mēs."

Zīmīgi, ka mača laikā CSKA nenopelnīja nevienu noraidījumu, līdz ar to rīdziniekiem nebija iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā.

"Kaut kā jocīgi, ka ne reizi nedabūjām uzspēlēt vairākumā. Bija pāris epizodes, kad tiesnesis varēja viņiem iedot noraidījumu, bet arbitra svilpe klusēja. Tomēr viss ir labs, kas labi beidzas," sacīja Indrašis, kurš mačā pret CSKA izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm savam maiņas partnerim Robertam Bukartam.

"Šodien ar virknējumiem viss bija kārtībā. Citas reizes ir grūtāk pierast. Treneris meklē labākos variantus, taču mums arī ar Bukartu ir diezgan laba saprašanās," pauda uzbrucējs, kurš bieži spēlē dažādos virknējumos, turklāt ik pa laikam tiek atstāts arī uz rezervistu soliņa. "Varbūt spēles stils šobrīd no manis nav tāds, kādu gaida treneri. Cenšos pielāgoties, atdot sevi visās spēlēs. Ir spēles, kad viss ir kārtībā, bet ir atsevišķas epizodes, par ko man aizrāda."

Pēc mača ar CSKA rīdzinieki sestdien uzsāks četru izbraukuma spēļu sēriju, kurā tiksies ar līgas līderiem Sanktpēterburgas SKA, kā arī Mitišču "Atlant", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Čerepovecas "Severstaļ", bet pēc tam sāksies novembra starptautisko spēļu pārtraukums, tāpēc nākamā KHL spēle Rīgā risināsies vien 13.novembrī.

Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 36 punktiem 19 spēlēs joprojām ieņem KHL Rietumu konferences kopvērtējuma trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!