Foto: F64
Cerams, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" pēc piecu zaudējumu sērijas pārtraukšanas tagad sekos uzvaras, izteicās rīdzinieku uzbrucējs Miks Indrašis.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" KHL regulārā čempionāta spēlē piektdien savā laukumā ar rezultātu 4:3 uzvarēja Zagrebas "Medveščak" klubu no Horvātijas, kura galvenā trenera amatā debitēja kanādiešu speciālists Dags Šedens, tādējādi pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

"Patīkami, ka pēc piecu zaudējumu sērijas atkal esam izcīnījuši uzvaru. Cerams, ka panākumi sekos arī nākamajās spēlēs," sarunā ar aģentūru LETA sacīja Indrašis. "Lai gan pirmajā trešdaļā vārtu guvumu nebija nevienas komandas izpildījumā, otrajā kopumā jau tika gūti pieci vārti. Vienkārši vienības sāka izmantot pretinieku kļūdas. Tāds ir sports - ja neiemetīsi, iemetīs tev."

"Mūsu uzdevums šajā cīņā bija ātri iesākt uzbrukumus. Viņi centās nākt ar vairākiem spēlētājiem virsū, taču mums vajadzēja ātri uzsākt uzbrukumu, tādejādi "nogriežot" viņus," izteicās Indrašis.

Šajā spēlē līdz ar beigu sirēnu "Medveščak" spēja nogādāt ripu Rīgas kluba vārtos, tomēr pēc ļoti ilgas epizodes izvērtēšanas vārtu guvums netika ieskaitīts.

Arī Indrašis uzsvēra, ka vārtu guvums neieskaitīts pamatoti.

Pēc šīs spēles rīdzinieki nākamās nedēļas ievadā aizvadīs mačus Sanktpēterburgā un Helsinkos.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 18 punktiem 16 mačos atrodas desmitajā pozīcijā, bet no astotās vietas to šķir trīs punkti. Tikmēr "Medveščak" ar 15 punktiem ieņem 11.pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!