Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas hokeja komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis uzskata, ka rīdzinieku pretiniecei Špenglera kausa izcīņas otrajā spēlē Hāmēnlinnas HPK nepelnīti saņēma noraidījumu pagarinājuma sākumā.

"Dinamo" Davosā Špenglera kausa izcīņas spēlē ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:0, 1:2, 1:0) pagarinājumā pārspēja Somijas klubu HPK.

HPK par skaitliskā sastāvā pārkāpumu pagarinājuma sākumā nonāca mazākumā, "Dinamo" rindās vairākumu realizējot Indrašim.

"Abas komandas ļoti centās. Man šķiet, ka tur nebija jābūt noraidījumam, tomēr mums tas nospēlēja par labu. Iemetām vairākumā," Šveices televīzijas kanālam SRF stāstīja Indrašis.

Rīgas "Dinamo" šī bija otrā spēle turnīrā, jo otrdien tā Toriāni vārdā nosauktās apakšgrupas spēlē ar 1:6 kapitulēja Šveices izlasei. Savukārt HPK vienība aizvadīja pirmo spēli šī gada turnīrā, bet rītdien spēkosies ar Šveices valstsvienību.

"Nebijām gatavi pirmajai spēlei. Tomēr nevarētu teikt, ka otro maču nospēlējām labi. Somijas komandas nebija tika meistarīga kā Šveices izlase, iespējams, tā arī ir lielākā atšķirība starp šīm divām komandām," atzīmēja Indrašis.

Apakšgrupu uzvarētājas automātiski sasniegs pusfinālu, bet pārējās komandas spēkosies "play-off" pirmajā kārtā.

Rīgas "Dinamo" Špenglera kausa piedalās otro reizi. Debija bija 2011.gadā, kad rīdzinieki tika līdz finālam, taču toreiz izšķirošajā spēlē zaudēja turnīra saimniekiem "Davos" hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!