Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis, kurš otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Novokuzņeckas "Metallurg" izcēlās ar rezultatīvu piespēli un gūtiem vārtiem, kurus pats nav redzējis.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" Novokuzņeckā uzvarēja ar 4:1, un tieši Indrašis atklāja šā mača rezultātu rīdzinieku labā.

"Kundrāteks meta no zilās līnijas un es kaut kā pielaboju metienu. Sākumā pat neredzēju, kur ir ripa, kad pamanīju, ka Meija sāk priecāties, sapratu, ka tā ir vārtos," par momentu, ka viņš panāca rezultātu izlīdzinājumu, saka Indrašis. "Šodien spēlējām labi. Otrajā periodā mums jau bija lielāks pārsvars, laukumā vairāk dominējām un trešajā parādījās rezultāts. Sākumā spēle bija līdzīga, šorīt nebijām slidojuši. Pagāja laiks, kamēr iegājām spēlē."

Izšķirošie notikumi šai spēlē notika trešajā periodā, kad Rīgas "Dinamo" guva trīs vārtus un nodrošināja sev uzvaru pēc diviem zaudējumiem.

""Pagaidām izskatās, ka trešā trešdaļa mums ir vislabākā. Citas komandas jau tad ir pagurušas. Pagaidām trešie periodi ir "mūsējie"," saka Indrašis.

Novokuzņeckā Rīgas "Dinamo" uzsāka šīs KHL sezonas tālāko izbraukuma sēriju, kurā vēl tiksies ar Novosibirskas "Sibirj", Habarovskas "Amur" un Vladivostokas "Admiral".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!