Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā svētdien uzvaru sēriju turpināja Rīgas "Dinamo", kas savās mājās aizraujošā cīņā pagarinājumā ar 4:3 (1:0, 1:2, 1:1, 1:0) pieveica pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējošo Hantimansijskas "Jugra".

Rīgas "Dinamo" tā bija sestā uzvara pēc kārtas un jau 12.spēle pēc kārtas, kurā komanda guvusi kaut vienu punktu kopvērtējumā. Savukārt "Jugra" tā bija jau desmitā neveiksme pēc kārtas. Nākamo spēli, kas būs pēdējā mājas spēļu sērijā, "Dinamo" aizvadīs otrdien - šoreiz "Arēnā Rīga" viesosies "Avtomobiļist".

Par spēles galveno varoni kļuva Miks Indrašis, kurš guva divus vārtus - arī uzvaru nesošos pagarinājuma otrajā minūtē. Vēl rīdziniekiem vārtus guva Marcels Hosa un Kails Vilsons. Savukārt "Jugra" rindās izcēlās Radeks Smolenjaks, Tomašs Starosta un Kirils Kņazevs.

Uzvaru nesošos vārtus Indrašis guva pagarinājuma otrajā minūtē. Rīdzinieku zonā teicami nospēlēja Mets Robinsons, atņemot ripu, viņš iegāja pretinieku zonā, atspēlēja Vitālijam Pavlovam, kurš metienu neizderīja, bet gan piespēleja uz pretējo malu Indrašim - Miks uzreiz izdarīja metienu, kas atnesa uzvaru.

Spēli "Arēnā Rīga" klātienē vēroja 9450 skatītāju. Latvijas neatkarības proklamēšanas 95.gadadienas priekšvakarā spēli klātienē vēroja arī vairākas valsts augstākās amatpersonas, ieskaitot Valsts prezidentu Andri Bērziņu.

Portāls "Delfi" piedāvāja šīs spēles teksta tiešraidi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!