Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāji vēlas pierādīt, ka arī ir labi hokejisti, izteicies aizvadītās nedēļas sacensību labākais uzbrucējs Miks Indrašis.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" svētdien spraigā duelī ar 6:4 savā laukumā uzvarēja līgas līderi Sanktpēterburgas SKA, lai gan pārpildītu tribīņu priekšā rīdzinieki bija pamanījušies izvirzīties vadībā pat ar 4:0. Cīņa izvērtās saspringta - SKA divas reizes atspēlējās līdz minimumam, bet Latvijas komandai izdevās noturēt uzvaru.

"Vēlamies pierādīt, ka arī mēs esam labi spēlētāji. Visi cīņā pret SKA spēlēja labi," Indraši citē portāls "Sports.ru".

Indrašis šajā mačā izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet pats hokejists pēc mača īsti neesot varējis noticēt sasniegtajam, tāpēc par to atliek vien priecāties.

"Pēc 4:0 sākām kaut ko no jauna izgudrot, un viņi mūs par to sodīja. SKA ir ļoti meistarīga komanda un zina, kā gūt vārtus. Labi, ka ielaidām tikai četrus," noteica Indrašis, kurš uzskata, ka gūtais panākums ļāvis Rīgas "Dinamo" reabilitēties par zaudējumu piektdien pret Čerepovecas "Severstaļ".

"Šajā sezonā man ne vienmēr viss izdodas. Taču es cenšos un gūstu rezultativitātes punktus. Turpināšu darīt to labāko, bet galvenais, lai komanda turpina uzvarēt," pauda Indrašis.

Kā zināms, Indrašis pirmdien tika nosaukts par KHL nedēļas labāko uzbrucēju. Viņš šosezon ir otrais Rīgas "Dinamo" spēlētājs, kurš izpelnījies KHL labākā uzbrucēja godu, jo septembrī šo titulu izpelnījās leģionārs Kails Vilsons. Savukārt oktobrī pie nedēļas labākā uzbrucēja goda tika čempionvienību Maskavas "Dinamo" pārstāvošais latvietis Mārtiņš Karsums.

Šīs sezonas laikā Indrašis 34 spēlēs izcēlies ar deviņiem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm, būdams vienības trešais rezultatīvākais spēlētājs.

Rīgas "Dinamo" ar 65 punktiem 35 spēlēs ieņem ceturto vietu, tikpat punktu ir trešajā vietā esošajai Maskavas CSKA, taču šis klubs izcīnījis par divām uzvarām pamatlaikā vairāk.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!