Foto: DELFI

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Raitis Ivanāns bija apmierināts ar savu debiju Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

Atgādinām, ka pēc rokas savainojuma izārstēšanas Ivanāns "Dinamo" sastāvā oficiālā spēlē debitēja sestdien, otrajā izbraukuma mačā, kurā rīdzinieki pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 uzvarēja Bratislavas "Slovan".

"Pirmajā spēlē treneri vēl laukumā nelaida. Bet es jūtos labi un teiktu, ka nospēlēju normāli. Ņiživijs ar Šrempu nokārtoja uzvaru "bullīšos"," pēc mača kluba oficiālajā mājaslapā citēts uzbrucējs. "Ar roku viss kārtībā - hokejā traumas nav nekāds retums. Spēlēt varu un sūdzēties nebūtu vajadzības. Trauma it kā jūtama nav. Jāspēlē un jāizdara savs darbs laukumā, jāpilda treneru dotie norādījumi un būs arī rezultāts."

Ivanāns uzskata, ka šajā spēlē "Dinamo" vairāk uzbrukuši, un tas palīdzēja tikt pie punktiem: "Šodien spēlējām vienkāršāk. Daudz vairāk metām pa vārtiem un tas arī nesa rezultātu. Sametām vārtus. Atkal Karsums izcēlās, malacis! Bet tad kaut kā viņi pierāva. Nezinu, kā mājiniekiem varbūt parādījās stimuls, tomēr, savu skatītāju priekšā zaudēt neviens negrib. Paši jau arī laikam kaut kur atlaidām un viņi izlīdzināja rezultātu."

Pēdējā izbraukumu sērijas spēlē Rīgas "Dinamo" tiksies ar Maskavas CSKA vienību, kurā spēlē arī Jānis Sprukts.

"CSKA jau ir visiem zināms klubs. Sprukts tur.. Radulovs - liels, fizisks, meistarīgs spēlētājs. Bet, kas tur vēl spēlē, es pat īsti nezinu. Nav, ko tur sķirot - jāspēlē ar visiem, kas nāk pretī.. Ir pietiekami daudz lietas, par ko pašiem domāt savā komandā. Pirmdien vajadzētu uzvarēt tīrajā laikā," stāstīja Ivanāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!