Foto: F64

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Jaroslavļas "Lokomotiv" lieko leģionāru kļūs latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, liecina portāla "sportbox.ru" rīcībā esošā informācija.

Rēdlihs "Lokomotiv" komandu pārstāvēja iepriekšējās divās sezonās, pēdējā no tām 61 mačā izceļoties ar sešiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Kā zināms, šobrīd "Lokomotiv" rīcībā ir septiņi leģionāri un jau iepriekš šonedēļ vienības galvenais treneris Šons Simpsons bija izteicies, ka vienam no viņiem tiks uzteikts darbs.

Ja tiešām Rēdlihs no "Lokomotiv" komandas tiks atbrīvots, tajā paliks latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, kanādiešu vārtsargs Kērtiss Senfords, norvēģu aizsargs Jūnass Holess un Zviedrijas aizsargs Stefans Kronvals, kā arī viņa tautietis uzbrucējs Martins Tērnbergs un čehu priekšējās līnijas spēlētājs Jirži Novotnijs.

Par līguma laušanu "Lokomotiv" komandai Rēdliham būs jāizmaksā 25% no algas, ko viņš saņemtu 2014./2015.gada sezonā. Pēc "sportbox.ru" rīcībā esošās informācijas, Rēdliham gaidāmajā sezonā bija jāsaņem 62 miljoni rubļu (1,3 miljoni eiro).

KHL noteikumi paredz, ka Krievijas komandas savā sastāvā var vienkopus pulcēt sešus leģionārus.

Kā ziņots, Rietumu konferencē "Lokomotiv" regulārajā sezonā ieņēma vien astoto vietu, bet Gagarina kausa pirmajās divās kārtās pamanījās izslēgt divas konferences spēcīgākās vienības Maskavas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA. Pēc tam gan cīņā par iekļūšanu līgas finālā "Lokomotiv" ar 1-4 piekāpās Čehijas klubam Prāgas "Lev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!