Foto: LETA
Jau nākamnedēļ, 11.jūlijā Rīgas "Dinamo" spēlētāji atgriežas no atvaļinājuma un uzsāks gatavošanos jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, vēsta kluba mājas lapa.

īgas "Dinamo" gatavošanos 2013./2014. gada KHL sezonai saskaņā ar reglamentu sāks 11. jūlijā, kad uzsāks treniņus "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos, kur arī aizvadīs pirmo gatavošanās posmu. Pirms tam visi komandas spēlētāji izies medicīniskos testus.

21. jūlija vakarā komanda dosies uz Vidzemes Olimpisko centru Valmierā, kur aizvadīs pirmssezonas treniņnometni līdz 2. augustam. 27. jūlijā Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē tiks aizvadīts atklātais treniņš, kura ietvaros visi treniņnometnē esošie spēlētāji tiks sadalīti divās komandās un aizvadīs savstarpējo spēli.

2. augusta vakarā "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos "Dinamo" aizvadīs pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli, tiekoties ar divkārtējiem VHL čempioniem Ņeftekamskas "Toros, kas ir Ufas "Salavat Julajev" fārmklubs. Pēc tam komanda turpinās trenēties Piņķos, un turpat aizvadīs arī nākamo pārbaudes spēli - 8. augustā sacenšoties ar vēl vienu VHL komandu Almetjevskas "Ņeftjaņņik".

No 12. līdz 16. augustam Rīgas "Dinamo" piedalīsies pārbaudes turnīrā Prāgā, kur bez mūsējiem spēlēs vēl arī mājinieki Prāgas "Lev", Kazaņas "Ak Bars" un "Salavat Julajev". Komandas aizvadīs viena riņķa turnīru un pēc tam sacentīsies par vietām, kopā katra nospēlējot 4 mačus.

Savukārt no 26. līdz 29. augustam "Arēnā Rīga" jau piekto reizi norisināsies tradicionālais starptautiskais hokeja turnīrs "Latvijas Dzelzceļa kauss", kurā šogad piedalīsies sešas komandas – Rīgas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv", Sanktpēterburgas SKA (RUS), Kazaņas A Kazaņas "Ak Bars", Minskas "Dinamo" un Prāgas "Lev".

"Dinamo" pirmssezonas pārbaudes spēles:

27. jūlijs
no plkst. 10:00, Vidzemes Olimpiskais centrs Valmierā, atklātais treniņš;

2. augusts
plkst. 19:00, "Inbox.lv" ledus halle Piņķos, Rīgas "Dinamo" – Ņeftekamskas "Toros";

8. augusts
plkst. 19:00, Inbox.lv ledus halle Piņķos, Rīgas "Dinamo" – Almetjevskas "Ņeftjaņņik";

12. augusts
plkst. 13:00, Prāga, Kazaņas "Ak Bars" – Rīgas "Dinamo";

13. augusts
plkst. 17:30, Prāga, Prāgas "Lev" – Rīgas "Dinamo";

15. augusts
plkst. 13:00, Prāga, Ufas "Salavat Julajev" – Rīgas "Dinamo";

16. augusts
plkst. 13:00 vai 17:30, Prāga, spēle par vietu;

26. augusts
plkst. 19:30, Arēna Rīga, Rīgas "Dinamo" – Jaroslavļas "Lokomotiv";

27. augusts
plkst. 19:30, Arēna Rīga, Rīgas "Dinamo" – Kazaņas "Ak Bars";

29. augusts
plkst. 20:00, Arēna Rīga, spēle par vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!