Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Ņikita Jevpalovs uzskata, ka nākamajās spēlēs pret spēcīgiem pretiniekiem ir iespējams gūt uzvaras, ja vien rīdzinieki turēsies pie treneru norādēm.

Ziņots, ka otrdien pirmajā KHL spēlē pēc valstsvienību pārtraukuma Rīgas "Dinamo" pēcspēles metienos ar 2:1 pieveica Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenēto Toljati "Lada". Rīdzinieki septiņās no pēdējām astoņām spēlēm tikuši pie punktiem, kā arī izcīnījuši divas uzvaras pēc kārtas.

"Spēli iesākām ne tā, kā plānojām, bet otrajā periodā saņēmāmies un turpinājām spēlēt pēc plāna arī trešajā. Domāju, otrajā un trešajā trešdaļā mūsu sniegums bija labs," Rīgas "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Jevpalovs. "Iepriekšējā spēlē pamatlaikā apspēlējām tabulā augstāk esošu komandu, bet tas nenozīmē, ka tā būs arī pret tādu, kas kopvērtējumā ir zemāk. Katra komanda spēlē citā stilā. Ir komandas, pret kurām spēle vedas vieglāk, tāpat ir arī smagāki mači."

Rīgas "Dinamo" un "Lada" mača uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles "bullīšos", no kuriem vienu izpildīja Jevpalovs. Uzbrucējs pie pretinieku vārtiem strauji nobremzēja, noguldot pretinieku vārtsargu, un ieslidināja ripu jau praktiski tukšos vārtos. "Domāju, šis ir mans mīļākais veids, kā mest "bullīti". Esmu priecīgs, ka šodien tieši tā arī izdevās iemest."

Nākamo spēli Dinamo Rīga aizvadīs ceturtdien pret Magņitogorskas "Metallurg", bet pēc tam 19. novembrī uzņems Jekaterinburgas "Avtomobiļist". Šīs abas komandas šobrīd KHL Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas tā saucamajā "play off" zonā.

"Skatīsimies video, kā viņi spēlē. Meistarība, protams, šīm komandām ir ļoti augsta. Ja turēsimies pie treneru uzstādījumiem, varam izcīnīt uzvaras," piebilst uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!