Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" mačā pret Kazaņas "Ak Bars" vēlējās uzvarēt, bet ļoti iespējams, ka meistarības trūkums bija zaudējuma cēlonis, izteicās aizsargs Jēkabs Rēdlihs.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 2:6 piedzīvoja smagu zaudējumu latvieša Laura Dārziņa pārstāvētajai "Ak Bars" komandai.

"Visi bija gatavi spēlēt un visi gribējām uzvarēt. Spēlējām labi un visi, protams, arī gribējām uzvarēt šo maču. Sākums izvērtās pozitīvs un tad mums bija jāspēlē vairākumā," Rīgas komandas oficiālajā mājaslapā internetā citēts Rēdlihs. "Gribējām spēlēt skaisti, iemests skaistu golu pēc labas izspēles. Un, protams, kad tas nesanāk, tad sāc domāt - kāpēc ir tā nevis tā, kā ieplānots. Un tad mēs sākām novirzīties no sava spēles uzdevuma."

"Iespējas vairākumā mums bija ļoti daudz - kopā 12 minūtes no spēles aizvadījām pret četriem pretiniekiem. Ja mums ir tik daudz iespēju un nespējam tās izmantot, tad īsti uzvarēt variantu nav daudz. Pēc neveiksmēm sākās neapmierinātība uz sevi," turpināja aizsargs.

Spēles otrajā pusē arī "Dinamo" komanda sāka pelnīt diezgan daudz noraidījumu: "Es šos noraidījumus sauktu vienā vārdā - nedisciplinētība. Ja spēle "neiet", tad tā mēdz notikt. Grūti pateikt, kas katram darās galvā, bet tā gribēšana varbūt ir vairāk nekā varēšana. Jāspēlē mums tomēr ir vienkārši, ir jādomā, lai vārtus gūtu vienkāršā, bet ne primitīvā veidā, tā vārtus neiemest, vārtos, tomēr, nestāv koka stabi. Ir jādomā pēc iespējas vienkāršāk, kad kaut ko pārkombinējam, tad rodas kļūdas un viss kā sniega bumba ripo pa kalnu lejā."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 26 punktiem 27 spēlēs atrodas pēdējā, 14.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!