Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Milans Jurčina ir apmierināts ar aizvadītajām trim izbraukuma spēlēm, kā arī uzteica jaunā uzbrucēja Rodrigo Ābola sniegumu.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar uzvaru noslēdza trīs spēļu izbraukuma sēriju, ar 4:3 uzvarot Čerepovecas "Severstaļ".

"Zinājām, ka būs ļoti smaga spēle. Pratām uzvarēt spēli, lai arī pēc pirmā perioda bija 1:1 un pēc otrā 2:2. Ātri guvām vārtus un izvirzījāmies vadībā, kas bija psiholoģiski bija ļoti svarīgi. Kad bijām vadībā, jau spēli kontrolējām mēs," Rīgas kluba mājaslapā citēts Jurčina. "Jā, viņi guva vārtus kādas 30 sekundes līdz trešā perioda beigām, izdarīja spiedienu, bet valdīja miers, kas ir pats svarīgākais. Šodien nebija labākā spēle no mūsu puses, bet mēs pratām uzvarēt. Ieguvām trīs punktus, tuvojamies "play-off zonai."

"Mums ir vajadzīgi visi punkti, kurus varam iegūt. Šobrīd spējam uzvarēt, esam izbraukumā izcīnījuši divas svarīgas uzvaras. Tā jāturpina tālāk un jāgatavojas jau nākamajai spēlei pret "Atlant"," turpināja aizsargs.

Pirmos vārtus KHL cīņā pret "Severstaļ" guva uzbrucējs Rodrigo Ābols, par kuru Jurčina izteicās pozitīvi: "Rodrigo šobrīd spēlē ļoti labi. Rodrigo ir jauns, viņam ir jāturpina koncentrēties katrā epizodē. Viņš strādā un mācās ļoti labi, zinu, ka viņš komandai būs ļoti labs palīgs."

Savukārt, runājot par savu vārtu guvumu, Jurčina sacīja, ka lielisku piespēli izdarīja Miķelis Rēdlihs. "Es negaidot metu pa vārtiem. Domāju, vārtsargs pat neredzēja metiena brīdi. Esmu ļoti priecīgs palīdzēt komandai uzvarēt spēli," viņš sacīja noslēgumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!