Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargu Jāni Kalniņu spēlēšana pret saviem tautiešiem motivēja demonstrēt vēl labāku sniegumu, atzina pats hokejists intervijā komandas mājaslapai internetā.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar rezultātu 2:1 pārspēja Toljati "Lada" vienību, kurā spēlē latvieši Kristaps Sotnieks un Edgars Masaļskis, bet galvenais treneris ir Artis Ābols. Kalniņš vēlējās sevi apliecināt pēc iespējas labāk, jo Masaļskis bija "Lada" komandas vārtos.

"Spēlēt pret latvieti – tā ir tāda kā mazā motivācija būt labākam. Vienalga, vārtsargs vai kāds cits. Ja pretī ir kāds pazīstams, tad ir pavisam cita atmosfēra un vēlme uzvarēt. Pirms spēles pārmijām pāris vārdus ar Masaļski, novēlējām viens otram veiksmi. Pēc spēles arī tāpat. Arī viņš labi nospēlēja, cepuri nost," sacīja Kalniņš.

Kalniņš arī priecājās, ka izdevās tikt pie uzvaras: "Forši, ka čaļi izlīdzināja un nospēlējām līdz galam. Pēc šādām spēlēm ir liels prieks. Kopumā gan mačs nebija smags. Varētu teikt – ikdienišķa spēle."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!