Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pašreizējais hokeja kluba "Dinamo Rīga" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis atstās amatu klubā, jo to nav iespējams savienot ar darbu "Latvijas Gāzē", intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" atzinis bijušais politiķis.

"Atstāšu šo amatu, jo, protams, divu tik milzīgu kompāniju vadīšana nav apvienojama," saka Kalvītis.

Uz jautājumu par Rīgas "Dinamo" naudas lietām, Kalvītis apstiprināja, ka ir iegūti līdzekļi komandas startam Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā. "Nekad dzīvē tā nenotiek, ka bankas kontā stāv milzīgi brīvi līdzekļi, bet mēs esam noslēguši līgumu ar sponsoriem, un tas nozīmē, ka budžets ir sakārtots un finansējums sezonai nodrošināts," saka Kalvītis.

Runājot par Rīgas "Dinamo" uzdevumu jaunajā sezonā, kluba valdes priekšsēdētājs norādīja, ka tas ir palicis "tradicionālais" - iekļūt uzslēgšanas spēlēs. "Izredzes? Es kā vienmēr esmu optimists, darbs, kas vasarā ieguldīts, kā treneri ar spēlētājiem ir strādājuši vaiga sviedros, - domāju, ka sezonai ir jābūt veiksmīgai. Uzdevums kā vienmēr ir iekļūt "play-off" un tur maksimāli tālu "aizspēlēties", kaut līdz konferences finālam vai pat Gagarina kausam. Sportā nevar būt mazi panākumi, ir jāvirzās uz augstiem panākumiem," norāda Kalvītis.

Kā zināms, 2014./2015. gada sezonā Rīgas "Dinamo" otro reizi savā KHL vēsturē neiekļuva izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!