Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā ar uzvaru 2018. gadu trešdien sāka Mārtiņa Karsuma pārstāvētā vienības Maskavas "Dinamo", kas pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pieveica Čeļabinskas "Traktor".

Karsums nospēlēja 14 ar pusi minūtes, metienus pa vārtiem neizdarīja, bet uzvarēja trijos no četriem iemetieniem, kā arī pa reizei bloķēja pretinieku metienu un pielietoja spēka paņēmienu.

Nepilnas 10 minūtes līdz pamatlaika beigām Maskavas "Dinamo" nonāca zaudētājos 0:2, bet tad nepilnu divu minūšu laikā Andrejs Kuteikins un Vladimirs Brjukvins izlīdzināja rezultātu. Pēcspēles "bullīšos" maskavieši bija pārāki ar 3:2, uzvaru nesošo izgājienu realizējot Mihailam Varnakovam.

Maskavas "Dinamo" šī bija pirmā uzvara pēc četriem zaudējumiem 2017. gada nogalē. Savukārt Karsumam šī bija trešā spēle pēc kārtas un tikai piektā kopš oktobra vidus, kad Latvijas uzbrucējs guva savainojumu. Decembra sākumā uz divām spēlēm viņš bija atgriezies sava kluba ierindās, bet tad atkal savainojuma dēļ izlaida vairākus mačus.

Šajā sezonā Karsums aizvadījis 27 spēles, kurās guvis divus vārtus un izdarījis 10 rezultatīvas piespēles.

Citā KHL mačā trešdien Artūra Kuldas pārstāvētais Ķīnas klubs "Kuņluņ Red Star" ar 0:4 zaudēja Omskas "Avangard". Latvijas izlases aizsargs nospēlēja 20:19 minūtes, trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, reizi bloķēja pretinieku metienu un reizi pielietoja spēka paņēmienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!