Foto: LETA

Ar diviem vārtiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā piektdien izcēlās latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums, tādējādi palīdzot viņa un vēl viena uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Maskavas "Dinamo" izbraukumā ar 6:1 (1:0, 3:1, 2:0) pārspēt "Soči" vienību.

Līdz ar šo zaudējumu ir pārtrūkusi "Soči" iespaidīgā 10 uzvaru sērija, kamēr Maskavas klubam šī bija trešā uzvara pēc kārtas.

Dueļa rezultātu septītajā minūtē atklāja Konstantīns Volkovs, kuram otrās trešdaļas sākumā piebalsoja Deniss Mosaļovs un Karsums, panākot jau 3:0 par labu pieciem no Maskavas. Mača 34.minūtē Andrejs Kosticins gan vienus vārtus atguva, taču pēc tam "Dinamo" guva vēl trīs vārtus, turklāt pēdējos no tiem iemeta Karsums.

Karsums šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un 49 sekundes, kopumā veicot četrus metienus pa pretinieku vārtiem. Tikmēr Daugaviņš nospēlēja 15 minūtes un sešas sekundes, veikdams vienu raidījumu pa sāncenšu vārtiem.

Daugaviņš šīs sezonas 36 mačos guvis 14 vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles, kas viņam ļauj būt kluba rezultatīvākajam hokejistam. Tikmēr Karsums 33 spēļu laikā guvis sešus vārtus un izpildījis astoņas rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, Daugaviņš pirmdien tika nosaukts par KHL nedēļas labāko uzbrucēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!