Foto: LETA
Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš pārstāv Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto divkārtējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienību Maskavas "Dinamo", ceturtdienas zaudējumā pret latvieša Miķeļa Rēdliha pārstāvēto Jaroslavļas "Lokomotiv" izpelnījās noraidījumu līdz spēles beigām.

"Lokomotiv" ceturtdien izbraukumā visnotaļ pārliecinoši pieveica Maskavas "Dinamo" ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1).

Trešās trešdaļas ievadā viesi pēc precīza Sergeja Plotņikova metiena panāca 3:0 savā labā, bet Maskavas komandas rindās goda vārtus pēdējā minūtē iemeta Maksims Solovjovs.

Karsums, kurš laukumā pavadīja 14 minūtes un divas sekundes, šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, lai gan izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Toties latviešu hokejists mača beigās nopelnīja 2+20 soda minūtes par spērienu pretiniekam ar kāju.

Tikmēr ar rezultativitāti neizcēlās arī Rēdlihs, kurš laukumā pavadīja 16 minūtes un četras sekundes, divreiz metot pa Maskavas kluba vārtiem.

Savukārt zaudējumu cietusi Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība, kas savā laukumā ar 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) atzina Mitišču "Atlant" pārākumu.

Tāpat neveiksmi cietusi arī latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā Čeļabinskas "Traktor" komanda, kas izbraukumā ar 0:3 (1:0, 1:0, 1:0) atzina Magņitogorskas "Metallurg" pārākumu.

Jau vēstīts, ka Dārziņš iedzīvojies savainojumā un tuvākajā laikā vēl nav gatavs atgriezties laukumā.

Taču par spīti zaudējumam Maskavas "Dinamo" saglabājusi otro vietu Rietumu konferencē, jo 13 mačos tikusi pie 25 punktiem. Tiesa, no līdervienības Sanktpēterburgas SKA to jau šķir pieci punkti, bet Rīgas "Dinamo" atpaliek tikai par punktu. Savukārt "Lokomotiv" ar 12 mačos iekrātiem 16 punktiem atrodas desmitajā vietā.

Tikmēr Austrumu konferencē "Torpedo" ar 20 punktiem 12 spēlēs saglabājuši ceturto vietu, kamēr "Traktor" ar 15 punktiem 11 mačos atrodas ārpus izslēgšanas spēļu robežas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!