Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums izcēlās ar vārtu guvumu, palīdzot Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Dinamo" komandai izcīnīt uzvaru.

Maskavas "Dinamo" ar rezultātu 3:1 (3:0, 0:1, 0:0) savā laukumā pārspēja Čerepovecas "Severstaļ".

Ar vārtu guvumu Karsums izcēlās mača 18.minūtē, panākot rezultātu 3:0. Tas viņam ir otrais vārtu guvums šajā sezonā.

Vēl uzvarētājiem vārtus guva Filips Novāks un Konstantīns Volkovs.

Citā mačā divu "sauso" spēļu sēriju KHL pārtrauca latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda, kas ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) izbraukumā pieveica Čehovas "Vitjaz".

Pēc tam, kad pirmās trešdaļas izskaņā vārtus "Lokomotiv" rindās guva Daniils Apaļkovs, Jaroslavļas klubs pārtrauca "sauso" sēriju, kurā vārtus nebija guvis 145 minūtes.

Vēl pa reizei "Lokomotiv" vienībā izcēlās arī Jegors Averins un Antons Buts, kura kontā uzvaras vārti trīs ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām.

Rēdlihs šoreiz uz ledus pavadīja 12 minūtes un 11 sekundes, izdarot trīs metienus pa pretinieku vārtiem.

Līdz ar to "Lokomotiv" arī pārtrauca divu zaudējumu sēriju.

Tikai trešo zaudējumu šosezon līgas līdervienībai Sanktpēterburgas SKA otrdien sagādāja latviešu speciālista Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, kas savā laukumā izcīnīja panākumu ar rezultātu 5:2 (2:0, 3:1, 0:0).

Uzvarētājiem ar "hat-trick" izcēlās Jarko Imonens, bet SKA hokejistiem nepalīdzēja traumētais Iļja Kovaļčuks.

Kā ziņots, trīs zaudējumu sēriju otrdien pārtrauca Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", kas ar 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) izbraukumā pieveica Novosibirskas "Sibirj" vienību.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā līderpozīciju ar 27 punktiem 12 mačos saglabāja SKA komanda, kurai tikai divus punktus zaudē Maskavas "Dinamo", bet trešajā pozīcijā ar 21 punktu atrodas Rīgas "Dinamo".

Savukārt "Lokomotiv" ar 13 punktiem 11 mačos pakāpās uz desmito vietu konferencē.

Tikmēr Austrumu konferences līdere ar 26 punktiem 12 spēlēs ir Kazaņas "Ak Bars" vienība, bet "Torpedo" ar 20 punktiem pakāpās uz ceturto vietu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!