Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rīgas "Dinamo hokejisti pirmdien devās uz Habarovsku, kur otrdien aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa finālsērijas trešo spēli pret "Amur", vēsta "Dinamo" mājas lapa internetā.

Pēc pirmajām divām spēlēm Rīgā rezultāts sērijā līdz trīs uzvarām ir 2-0 rīdzinieku labā. Rīt komandas aizvadīs sērijas trešo spēli, bet trešdien, ja būs nepieciešams, - arī ceturto spēli. Abas spēles sāksies pulksten 10:00 pēc Latvijas laika. Ja abās spēlēs uzvarēs mājinieki "Amur", tad Cerības kausa ieguvēju noskaidros pēcspēles metienu sērijā, kas risināsies uzreiz pēc ceturtā mača.

Rīgas "Dinamo" treneri izbraukumā līdzi paņēmuši 23 hokejistus, un kopā ar komandu dosies arī Mārtiņš Karsums un Arvīds Reķis, kurš gan mačos nepiedalīsies. Par Karsuma iespējamo došanos laukumā pagaidām informācija netiek sniegta. Kā zināms, Karsums savainojuma dēļ nepiedalījās pirmajās divās Cerības kausa finālspēlēs Rīgā.

Attālums starp Rīgu un Habarovsku ir vairāk nekā 9000 kilometri. "Dinamo" komanda ceļā ar lidmašīnu līdz šai Krievijas Tālo Austrumu pilsētai pavadīs aptuveni 11 stundas. Habarovskā komanda ielidos spēles rītā pēc vietējā laika, jo laika starpība starp Rīgu un Habarovsku ir +9 stundas.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:
vārtsargi - Māris Jučers, Mikael Tellqvist un Kristers Gudļevskis
aizsargi - Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Mārtiņš Porejs un Jēkabs Rēdlihs
uzbrucēji – Mārtiņš Karsums, Paul Szczechura, Miks Indrašis, Jamie Johnson, Andris Džeriņš, Gints Meija, Roberts Bukarts, Vitālijs Pavlovs, Juris Upītis, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Raitis Ivanāns un Elvijs Biezais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!