Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs "Vitjazj" sestdien oficiāli paziņoja, ka pirms nākamās sezonas no Čehovas pārcelsies uz citu Piemaskavas pilsētu Podoļsku.

Līdz ar to no nākamās sezonas "Vitjaz" mājas spēles aizvadīs Podoļskas ledus pilī "Vitjaz", kurā ir vietas 5500 skatītājiem.

Tikmēr Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Ruskije vitjazi" turpinās bāzēties Čehovas hokeja centrā "Vitjazj", kurā var ietilpt 3300 skatītāju.

"Vitjazj" komanda jau no 2000. līdz 2003.gadam spēlēja Podoļskā, bet pēc tam pārcēlās uz Čehovu. Atgriešanās Podoļskā saistīta ar to, ka Čehovas ledus pils neatbilst KHL reglamentam. Pēc līgas nolikuma komandām spēles jāaizvada sporta hallē ar vismaz 5500 skatītāju vietām.

"Vitjaz" komanda KHL pirmajās sezonās kļuva pazīstama kā "kaušļu" vienība, jo bija apkopojusi daudzus hokeja "policistus". Pagājušajā sezonā Čehovas klubs KHL regulārā čempionāta noslēgumā ierindojās 12.vietā Rietumu konferencē, kas nozīmēja tālāku sezonas turpinājumu vien janvārī izveidotajā Cerību kausa izcīņā. Savukārt Cerību kausā "Vitjazj" nepārvarēja pirmo kārtu.

Čehovas klubā sezonu noslēdza Latvijas uzbrucējs Ainārs Podziņš, un viņš tajā spēlēs arī nākamajā sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!