Foto: RIA Novosti/Scanpix

Viens no rupjākajiem spēlētājiem Kontinentālajā hokeja līgā, uzbrucējs Jevgeņijs Artjuhins ir pievienojies Novosibirskas "Sibirj" vienībai, informē līga.

Līgumu ar "Sibirj" 33 gadus vecais hokejists noslēdzis uz vienu sezonu.

Bez darba Artjuhins bija kopš pagājušā gada decembra, kad līgumu ar viņu lauza Sanktpēterburgas SKA vienība. Jau šā gada sākumā viņš vēlējās pāriet uz "Sibirj", taču transfēru termiņa nokavēšanas dēļ tas nebija iespējams.

"Jauna kluba izvēlē man bija svarīgi, lai komanda varētu iekļūt "play-off"," Artjuhinu citē aģentūra "R-Sport". ""Sibirj" pēdējā laikā ir parādījuši, ka var cīnīties par medaļām, par Gagarina kausu. Man tas ir ļoti būtisks aspekts. Gribu spēlēt komandā, kas cīnās par Gagarina kausu".

"Gribu visu sākt no "baltas lapas"," piebilst hokejists. "Pagājušo gadu izlaidu ne savas vainas dēļ, gribu ar labām emocijām aizvadīt labu sezonu, uzlabot sev garastāvokli un turpināt attīstīties kā hokejists. Šai komandā es varēšu sevi pierādīt, man uzticēsies. Domāju, ka vēl parādīšu sevi."

Aizvadītajā sezonā Artjuhins līdz atlaišanai piedalījās 35 regulārā čempionāta spēlēs, kurās izdarīja trīs rezultatīvas piespēles un nopelnīja 64 soda minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!