Foto: F64

Pirmdien, 22. janvārī, "Arēnā Rīga" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē tikās abas vājākās līgas komandas – Rīgas Dinamo" un Hantimansijskas "Jugra", un rīdzinieki neizmantoja iespēju pamest līgas kopvērtējuma pēdējo pozīciju.

Abas komandas demonstrēja ātru, dinamisku hokeju; pirmajā periodā pārsvars bija mājinieku pusē, un trešdaļas pēdējā minūtē Ansi Salmela atklāja spēles rezultātu.

Otrajā trešdaļā laukumā joprojām ritēja aktīva spēle, taču neviens no vārtsargiem netika pārspēts un pēc 40 minūtēm rīdzinieki saglabāja vienu vārtu pārsvaru.

$duelID=879;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Trešās trešdaļas sākumā, realizējot skaitlisko vairākumu, "Jugra" izlīdzināja rezultātu un mačā turpinājumā neļāva rīdziniekiem atjaunot vadību – pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu 1:1.

Hantimansijskas komanda aktīvi iesāka pagarinājumu, un guva uzvaras vārtus. "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns gan pieprasīja videoatkārtojuma analīzi, taču tiesneši lēma, ka vārti gūti atbilstoši noteikumiem. Līdz ar to Rīgas "Dinamo" saglabā pēdējo vietu līgā, kamēr "Jugra" atrāvusies jau par pieciem kopvērtējuma punktiem.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!