Foto: LETA

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājs Metjū Majone atzīts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) astotās spēļu nedēļas labāko aizsargu, vēsta līgas mājaslapa internetā.

Pagājušajā nedēļā Majone piedalījās trīs Rīgas "Dinamo" spēlēs, kurās guva vārtus, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Viņš arī septiņas reizes meta pa vārtiem un bloķēja divus pretinieku metienus.

Šajā sezonā Majone guvis sešus vārtus un izdarījis 18 rezultatīvas piespēles, un 24 rezultativitātes punkti viņam dod pirmo vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Par aizvadītās nedēļas labāko vārtsargu atzīts Denijs Teilors no Novosibirskas "Sibirj" vienības. Viņš divās spēlēs atvairīja 98,93 % pretinieku metienu un ielaida vienus vārtus. Mačā pret Minskas "Dinamo" vārtsargs pretiniekus atstāja "sausā".

Savukārt Magņitogorskas "Metallurg" spēlētājs Sergejs Mozjakins atzīts par labāko uzbrucēju, trīs spēlēs gūstot trīs vārtus un izdarot vienu rezultatīvu piespēli. Pieredzējušā uzbrucēja sniegums palīdzēja komandai gūt divas uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!