Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Krievijas banku nedienas ir tieši skārušas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu "Spartak", kura turpmākā pastāvēšana ir apdraudēta.

"Spartak" hokeja kluba galvenajam sponsoram "Investbank" ir anulēta licence, līdz ar to komandas turpmākā piedalīšanās KHL čempionātā ir apdraudēta. Kluba vadība ir īpaši aicinājusi līdzjutējus apmeklēt piektdienas spēli pret "Ak Bars" un atbalstīt savu komandu.

""Spartak" ir probēmas ar finansējumu, zem jautājuma ir pati kluba eksistēšana. Kluba vadība veic konsultācijas un pārrunas situācijas atveseļošanai. Šajā mums visiem - spēlētājiem, treneriem, kluba administrācijai - neparastajā laikā mums visiem ir nepieciešams jūsu atbalsts! Aicinām jūs šodien apmeklēt spēli pret "Ak Bars" un parādīt sabiedrībai, ka tautas mīlestība uz sarkani baltajām krāsām nav mazinājusies un to uzticamie līdzjutēji ir vienoti ne tikai priekos, bet arī smagos brīžos." teikts komandas izplatītajā aicinājumā līdzjutējiem.

"Spartak" ir viens no vecākajiem un tradīcijām bagātākajiem Krievijas un Padomju Savienības sporta klubiem. Tajā ir gan hokeja, gan futbola, gan basketbola meistarkomandas, kā arī bērnu un jauniešu sporta komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!