Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc pirmās Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles balsošanas nedēļas Rietumu izlases jeb Sergeja Jašina komandas sākuma sastāvā no Rīgas „Dinamo” iekļūtu tikai Sandis Ozoliņš, liecina balsojuma rezultāti.

Absolūti visvairāk balsu Jašina komandā pagaidām ieguvis Maskavas „Spartak” vārtsargs Dominiks Hašeks – 18 026. Otrs populārākais ir Ozoliņš, par kuru nobalsojuši 13 617 līdzjutēji un kurš likumsakarīgi ir līderis starp aizsargiem.

Izredzes iekļūt Rietumu izlases sākuma pieciniekā līdzās Jašina saglabā arī uzbrucēji Marks Hartigans (8213 balsis) un Lauris Dārziņš (6740 balsis). Visvairāk balsots par „Atlant” uzbrucēju Sergeju Mozjakinu – 11 996 balsis - un Sanktpēterburgas SKA uzbrucēju Maksimu Sušinski (9675 balsis).

Jaromīra Jāgra komandā, kura sastāvēs no Austrumu konferences klubu spēlētājiem, arī populārākais ir vārtsargs – Omskas „Avangard” vārtu vīrs Kari Ramo saņēmis jau 28 542 balsi. Pārējais starpa piecinieks toties sastāvētu tikai no „Avangard” spēlētājiem – aizsargiem Martinam Škoula (19 761 balsis) un Andrejam Pervišivam (18 905), uzbrucējiem Romāna Červenkas (23 075) un Aleksandra Popova (15 400).

KHL Zvaigžņu spēles izlases tiek sauktas par Jašina un Jāgra komandām. Jašina komandā iekļauti hokejisti no klubiem, kas pārstāv Rietumu konferenci, to skaitā arī Rīgas „Dinamo”, bet Jāgra komandā – Austrumu konferences komandu spēlētāji.

Līdzjutēju balsojums ilgs līdz 14. janvāra pusdienai.

Trešā KHL Zvaigžņu spēle notiks 5. februārī Sanktpēteburgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!