Foto: DELFI

Viens no Latvijas labākajiem hokejistiem Sandis Ozoliņš tuvākajā laikā parakstīs līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Mitišču "Atlant", vēsta Krievijas izdevums "Sport-Express".

"Atlant" ar Ozoliņu mēģināja vienoties jau starpsezonā, tomēr klubs no aizsarga iegādes atteicās viņa augsto finansiālo prasību dēļ. Mitisču vienība ar Ozoliņa atsāka sarunas tad, kad hokejists prasīja divas reizes mazāku summu.

"Atlant" komandas interešu lokā bija arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Minesotas "Wild" spēlētājs Kriss Fosters, tomēr klubs priekšroku deva Ozoliņam, jo vadība nevēlējās parakstīt līgumu ar hokejistu tikai uz NHL lokauta laiku.

Atgādinām, ka iepriekš izskanēja informācija, ka par Ozoliņu interesējās arī Magņitogorskas "Metallurg", Maskavas CSKA, Čeļabinskas "Traktor" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Ozoliņš aizvadītajā sezonā Rīgas "Dinamo" sastāvā piedalījās 50 regulārā čempionāta spēlēs, kurās izcēlās ar desmit vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, iekrājot arī negatīvu lietderības koeficentu -17. Savukārt septiņās Gagarina kausa spēlēs viņa kontā viena piespēles un vieni vārti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!