Foto: F64

Latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs tiks aizmainīts no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jaroslavļas "Lokomotiv", apgalvo Krievijas medijs "Life Sports".

Šādu informāciju portālam apstiprinājis kāds informācijas avots, kas stāv tuvu sarunām starp ieinteresētajiem klubiem un trim "Lokomotiv" hokejistiem, kurus klubs vēlas aizmainīt - Rēdlihu, Romānu Ļudučinu un Viktoru Kozlovu.

Tiek apgalvots, ka šie uzbrucēji nav attaisnojuši uz viņiem liktās treneru korpusa cerības.

Informācijas avots portālam norādījis, ka sarunas norit ar vairākiem klubiem, bet "Lokomotiv" galvenais treneris Toms Rovs nevienu no trim uzbrucējiem neredz savā spēles zīmējumā.

Tiek uzsvērts, ka "Lokomotiv" nevēlas nevienu no uzbrucējiem atdot kādam no saviem tiešajiem konkurentiem Rietumu konferencē.

Portāla paustā informācija gan pašlaik nav uzskatāma par īpaši ticamu, jo Rēdlihs, kurš sezonas gaitā veiksmīgi atkopās no ceļgala traumas, pēdējos mačos izkarojis vietu komandas otrajā uzbrucēju virknējumā.

Visas iepriekšējās KHL sezonās Rēdlihs spēlēja Rīgas "Dinamo" komandā, bet "Lokomotiv" vienībai viņš pievienojās starpsezonā.

Līdz šim 18 cīņās uzbrucējs guvis divus vārtus, kā arī izpildījis divas rezultatīvas piespēles.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Lokomotiv" ar 70 punktiem 35 spēlēs ieņem otro vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!