Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas hokeja speciālistiem Oļegam Znarokam un Harijam Vītoliņam ir izveidojies šedevra cienīgs tandēms, portālam "Sportsdaily.ru" paudis Stenlija kausa ieguvējs Maksims Kuzņecovs.

Jautāts, vai Maskavas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausu izcīnītu arī bez galvenā trenera Znaroka un viņa asistenta Vītoliņa, Kuzņecovs sacīja: "Grūts jautājums. Sākumā tad "Dinamo" vajadzētu parādīties jaunam trenerim. Taču tas, kā jau jūs saprotat, tuvākajā nākotnē ir maz iespējams. Znarokam ar Vītoliņu izveidojies šedevra cienīgs tandēms, kuru var salīdzināt ar bijušo Krievijas izlases treneru [Vjačeslava] Bikova un [Igors] Zaharkina duetu."

"Viņi viens otru papildina, un man labāk patīk kombinācija Znaroks-Vītoliņš. "Dinamo" komandas motivētājs viennozīmīgi ir Znaroks. Tā ir dzelzs dūre, disciplīna. Bikovs arī ir motivētājs, taču daudz demokrātiskāks. Domāju, ka vienatnē viņi nepazustu, taču tā "karstā maisījuma" vairs nebūtu. Viņu savstarpējā sadarbība noteiktos mirkļos ir noslīpēta gadiem. Es, piemēram, nedomāju par Znaroku bez Vītoliņa un otrādāk," paudis Kuzņecovs.

Kuzņecovs Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausu kopā ar Detroitas "Red Wings" komandu ieguva 2001./2002.gada sezonā.

Kā ziņots, aprīļa vidū Latvijas speciālistu Znaroka un Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo" komanda otro reizi pēc kārtas triumfēja KHL Gagarina kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!