Foto: DELFI

Rīgas "Dinamo" uzbrucēji Lauris Dārziņš un Miks Indrašis iepriekšējās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles aizvadījuši lieliski, uzskata viņu kolēģis uzbrukumā Ville Leino.

Kā zināms, ceturtdien Rīgas "Dinamo" pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:2, 1:0, 0:0, 1:0) pārspēja Maskavas "Spartak" hokejistus. Šī bija pirmā spēle šosezon, kurā Rīgas "Dinamo" uzvarēja pagarinājumā vai pēcspēles metienos. Tāpat rīdzinieki pirmoreiz šosezon izcīnījuši divas uzvaras pēc kārtas.

"Spēli sev paši padarījām grūtāku. Bijām vadībā, bet tad ielaidām vienus vārtus, esot vairākumā. Tas nebija labi. Pēc tam labi nocīnījāmies, izlīdzinājām rezultātu un guvām uzvaru pēcspēles metienos. Šī bija rakstura pierādīšanas spēle," Rīgas "Dinamo" komanda citē Leino, kurš šajā duelī laukumā aizvadīja vairāk nekā 25 minūtes un veica piecus metienus pa vārtiem, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

"Šodien ļoti labi saspēlējāmies, turējām ripu kustībā un izmantojām savu metienu iespējas. Metām pa vārtiem daudz, un tas dod rezultātu. Pats nekautrējos mest. Ja ir iespēja, tad jāmet," stāstīja Leino, slavējot savus maiņas partnerus. "Man beigās nedaudz nepaveicās. Tā reizēm gadās. Kapteinis guva izšķirošos. Lauris pēdējās spēles aizvada lieliski, tāpat arī Miks Indrašis. Abi gūst vārtus, kas ir ļoti labi komandai."

Pēdējās divās spēlēs Indrašis izcēlies ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet Dārziņš savācis divus vārtus un vienu piespēli.

Turpinājumā pirmdien Latvijas komanda uzsāks kārtējo izbraukuma sēriju, tiekoties ar vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto līgas pastarīti Toljati "Lada", ko trenē Artis Ābols. Tāpat šajā izbraukumā tiks aizvadīti mači arī ar Georgija Pujaca pārstāvēto Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību un Čeļabinskas "Traktor".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 21 punktu 16 mačos pakāpusies uz desmito vietu, tomēr no labāko astotnieka joprojām atpaliek par trim punktiem.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!