Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačs starp vietējo Hantimansijskas "Jugra" komandu un Latvijas vienību Rīgas "Dinamo" daudzo noraidījumu dēļ bija saraustīta, uzskata rīdzinieku somu uzbrucējs Ville Leino.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" sestdien izbraukuma sērijas trešajā mačā ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās "Jugra" vienībai, kas tādejādi izcīnījusi jau trešo uzvaru pēc kārtas.

"Spēle bija ļoti sarežģīta. Mums bija iespējas jau ar mača sākumu. Slikti, ka tās nespējām realizēt. Ļoti labi spēlējām pieci pret pieci, bet vairākumā bija nelielas problēmas ar nostāšanos viņu zonā," Rīgas klubam mājaslapā citēts Leino. "Bija ļoti daudz noraidījumu, to dēļ arī spēle bija saraustīta. Dažiem nācās vairāk sēdēt uz soliņa nekā spēlēt. Spēle mazākumā izjauc maiņu ritmu."

Turpinājumā rīdziniekiem pirmdien gaidāma tikšanās ar Jekaterinburgas "Avtomobilist". Pēc izbraukuma Latvijas komanda aizvadīs trīs mājas spēļu sēriju, tiekoties ar "Soči", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Toljati "Lada" komandām.

"Izbraukumi vienmēr ir smagi. Īpaši šādi, kur ir laika maiņas. Ceru, ka izbraukumu noslēgsim ar uzvaru. Lielie izbraukumi mums šosezon vairs nebūs. Mājās būs ļoti daudz spēļu, kurās būs jācīnās par vietu Gagarina kausa izcīņā," izteicās Leino.

Ar 31 spēlē izcīnītiem 36 punktiem Rīgas "Dinamo" ieņem priekšpēdējo, 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par septiņiem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!