Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Slovākijas klubs Popradas "Lev" noslēdzis līgumus ar pirmajiem četriem spēlētājiem, vēsta Krievijas laikraksts "Sport-Ekspress".

Kā liecina "Sport-Ekspress" rīcībā esošā informācija, "Lev" komanda parakstījusi līgumus ar četriem uzbrucējiem - Rudolfu Gunu, Rastislavu Špirko, Jaroslavu Kristeku un Staņislavu Balanu.

Aizvadītajā sezonā Guns un Špirko pārstāvēja Slovākijas čempionāta finālisti "Poprad", Kristeks spēlēja "Košice" vienībā, bet Balans - komandā "Zlin".

Neviens no minētajiem spēlētājiem nav plaši pazīstams KHL. Tiesa, Guns pirms gada atrādījās Čeļabinskas "Traktor" komandā, tomēr tās sastāvā nespēja iekļūt.

Kā ziņots, vēl otrdien "Lev" galvenais treneris Radims Ruliks atzina, ka viņš vēl nezina spēlētājus, kuri nākamajā sezonā spēlēs komandas sastāvā.

"Mēs vācam konkurētspējīgu komandu, kura cīnītos par vietu izslēgšanas spēlēs un priecētu līdzjutējus visu sezonu," otrdien stāstīja treneris. "Par konkrētākiem uzdevumiem pagaidām nevaru runāt, jo nezinu vēl nevienu spēlētāju, kurš būtu parakstījis līgumu ar "Lev"."

Tāpat Ruliks atklāja, ka komandas sastāvā vēlas redzēt nobriedušus hokejistus, kuri palīdzētu komandai tikt pie uzvarām.

Kā ziņots, "Lev" budžets nākamajā sezonā varētu būt 12 līdz 14 miljoni eiro (8,4 līdz 9,8 miljoni latu).

Jau vēstīts, ka maija sākumā "Lev" oficiāli tika uzņemta KHL, bet tagad tā nodarbojas ar sastāva komplektāciju.

"Lev" komanda nākamās sezonas KHL regulārajā čempionātā spēlēs Bobrova divīzijā kopā ar Latvijas klubu Rīgas "Dinamo", Maskavas "Dinamo", kuru vada Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, Sanktpēterburgas SKA, Maskavas "Spartak" un bijušā Rīgas "Dinamo" galvenā trenera Jūliusa Šuplera vadīto Maskavas CSKA komandu.

Jau ziņots, ka Slovākijas komandas kodolu veidos spēlētāji no Slovākijas un Čehijas. Starp viņiem minēts arī Roberts Petrovickis, kurš aizvadīto sezonu noslēdza Rīgas "Dinamo".

Jau vēstīts, ka "Lev" jaunatnes komanda "Tatranšti vlci" jau ir apstiprināta dalībai nākamās sezonas Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!