Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Jaroslavļas "Lokomotiv", ko pārstāv latviešu uzbrucēji Jānis Sprukts un Miķelis Rēdlihs, izcīnījusi jau ceturto uzvaru pēc kārtas, pārliecinoši ar 4:0 (2:0, 2:0, 0:0) pārspējot līgas jaunpienācēju Vladivostokas "Admiral".

Tiesa, neviens no Latvijas hokejistiem ar rezultativitāti neizcēlās, taču mājinieki no Jaroslavļas jau pirmajā periodā pēc zviedra Dāvida Ulstrema un Kirila Kapustina metieniem panāca 2:0 savā labā. Atlikušajā laikā "Lokomotiv" guva vēl divus bezatbildes vārtus, nodrošinot sev pārliecinošu uzvaru.

Sprukts laukumā pavadīja 16 minūtes un 20 sekundes, izdarot vienu nesekmīgu metienu pa pretinieku vārtiem. Tāpat latvietis prata uzvarēt 11 no 18 iemetieniem.

Savukārt Rēdlihs laukumā pavadīja 15 minūtes un 16 sekundes, vienu reizi traucējot pretinieku vārtsarga modrību.

Pie panākuma tikusi arī Laura Dārziņa pārstāvētā Čeļabinskas "Traktor" vienība, kas izbraukumā ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pārspēja Maskavas CSKA hokejistus.

Jau vēstīts, ka Dārziņš iedzīvojies savainojumā un tuvākajā laikā vēl nav gatavs atgriezties laukumā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā, pateicoties uzvaru sērijai, "Lokomotiv" ar 14 spēlēs iekrātu 21 punktu pacēlusies uz devīto vietu, savukārt "Traktor" ar 18 punktiem 12 mačos atrodas astotajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!