Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien nepiedalījās latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, bet viņa pārstāvētā Krievijas komanda Jaroslavļas "Lokomotiv" izbraukumā ar 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) uzvarēja Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan".

Spēles septītajā minūtē "Slovan" komandu vairākumā vadībā izvirzīja Vāclavs Nedorosts, bet otrās trešdaļas gaitā 2:1 par labu viesiem panāca Sergejs Koņkovs, kurš arī izcēlās vairākumā, un Emīls Gaļimovs. Cīņas izskaņā ripu tukšos sāncenšu vārtos raidīja Jegors Averins.

Sprukts nebija pieteikts otrajam no pēdējiem četriem savas komandas mačiem.

Kā ziņots, "Lokomotiv" komanda no Čeļabinskas "Traktor" vienības iemainījusi tiesības uz somu centra uzbrucēju Petri Kontiolu, kas leģionāru ierobežojumu dēļ var ietekmēt Sprukta nākotni "Lokomotiv" komandā. Tāpat kluba vadība apgalvo, ka tuvākajā laikā tā noslēgs līgumu ar citu centra uzbrucēju Andreju Loktionovu, kurš kopš 2008.gada spēlējis Ziemeļamerikā.

Pēdējās sešās spēlēs "Lokomotiv" komanda guvusi divas uzvaras, bet "Slovan" kontā pēdējos septiņos mačos ir tikai viens panākums.

Ar 46 punktiem 31 mačā Jaroslavļas klubs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!