Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Jaroslavļas "Lokomotiv" pievienojušies vēl divi uzbrucēji – Andrejs Loktionovs un Petri Kontiola. Līdz ar to komandā šobrīd seši leģionāri un Jānis Sprukts ir viens no kandidātiem uz atbrīvošanu.

Bez Kontiolas un Sprukta Jaroslavļas komandā tagad ir vēl seši leģionāri – Jonass Holess, Martins Tērnbergs, Džefs Plets, Jirži Notnijs, Kērtiss Senfords un Stefans Kornvāls. Krievijas KHL klubos leģionāru limits ir pieci spēlētāji.

Portāls "championat.ru" norāda, ka, visticamāk, Sprukts ir reālākais kandidāts uz atlaišanu. Viņš "Lokomotiv" komandu pārstāv otro sezonu, un aizvadījis 30 spēles regulārajā čempionātā, gūstot trīs vārtus un izdarot 13 rezultatīvas piespēles. Aizvadītajā Gagarina kausa izcīņā viņš 18 spēlēs izdarīja četras rezultatīvas piespēles.

Izskanējušas baumas, ka Sprukts jau manīts Rīgā, taču tam apstiprinājuma nav.

Šo sezonu "Lokomotiv" jaunais spēlētājs Kontiola sāka Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Toronto "Marlies", bet iepriekšējās sezonas pavadīja KHL komandā Čeļabinskas "Traktor". KHL viņš aizvadījis 258 spēles, kurās guvis 63 vārtus un veicis 112 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Loktionovs pagājušo sezonu pavadīja Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot Ņūdžersijas "Devils" un Karolīnas "Hurricanes". Iepriekš viņš spēlējis arī Losandželosas "Kings" un AHL komandās. NHL viņš aizvadījis 155 spēles, guvis 22 vārtus un izdarījis 26 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!