Foto: F64

Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls un interneta mājaslapa ltv.lv tiešraidē translēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēles "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņā, kā arī turnīra fināla maču, informēja LTV.

Tradicionālais turnīrs "Latvijas Dzelzceļa kauss" no 25. līdz 29.augustam norisināsies "Arēnā Rīga".

Pirmo spēli turnīrā varēs vērot sestdien plkst. 19:20, kad spēkiem mērosies Rīgas "Dinamo" un šobrīd ceturtā spēcīgākā Somijas vienība Espoo "Blues".

Svētdien plkst. 19:20 rīdzinieki tiksies ar Mitišču "Atlant", bet otrdien, 28. augustā, plkst. 19:20 Rīgas "Dinamo" mērosies spēkiem ar Jaroslavļas "Lokomotiv" hokeja komandu, kurā spēlē arī Miķelis Rēdlihs.

LTV7 un LTV.LV tiešraidē būs skatāms arī "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas turnīra finālspēle. Tā paredzēta trešdien, 29. augustā, plkst. 19:20.

Pirms katras spēles LTV7 ēterā būs intervijas ar sporta ekspertiem un hokejistiem.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" spēles KHL čempionātā translēs "Viasat Broadcasting". "Viasat" Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" mājas spēles tiešraidē pārraidīs vienā no populārākajiem Latvijas izklaides kanāliem TV6, bet izbraukuma spēles būs skatāmas tiešraidē "Viasat Sport Baltic" vai kanālā TV6.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!