Foto: F64

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačs pret Maskavas "Spartak" bija neizteiksmīgs, pēc mača sarunā ar žurnālistiem atklāja Artis Ābols.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" piektdienas vakarā pieveica pretiniekus savā laukumā ar 3:2 (0:0, 2:0, 1:2), sagādājot "Spartak" vienībai jau 19.zaudējumu pēc kārtas.

"Mačs bija neizteiksmīgs, taču jāuzvar arī tādi," pauda Ābols. "Mūsu sniegumam vajag būt saturīgākam. Turpmākajās spēlēs prasīšu, lai sniegums būtu labāks."

Tikmēr viesu komandas galvenais treneris Fjodors Kanareikins atklāja, ka finansiāli nomāktais klubs šobrīd ir bezizejas situācijā. "Paldies līgai, kas deva mums iespēju doties izbraukumā."

Šobrīd Maskavas klubu veido vairāki Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlētāji, bet ārzemju spēlētāji jau atdevuši savus dzīvokļus, jo viņiem neesot naudas, ko maksāt par to īri. Kā zināms, "Spartak" klubs nolēmis atteikties no dalības Cerību kausā, kur piedalās izslēgšanas spēlēs neiekļuvušās komandas, jo nav ne spēlētāju, ne finanšu resursu.

Tomēr Kanareikins bija apņēmības pilns, sakot, ka ""Spartak" klubs būs arī nākamsezon".

Pēc šī mača Rīgas "Dinamo" līdz regulārā čempionāta beigām būs atlikušas divas spēles - svētdien izbraukumā pret Rietumu konferences kopvērtējuma pēdējā vietā esošo Minskas "Dinamo" komandu un nākamajā otrdien atkal savā laukumā pret aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Doņeckas "Donbass", kas ir viena no tās sīvākajām konkurentēm kopvērtējumā, un nav izslēgta arī abu vienību savstarpēja spēkošanās Gagarina kausa pirmajā kārtā.

Šobrīd Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar 93 punktiem 52 spēlēs ieņem piekto vietu, bet par trim punktiem vairāk ir Čehijas klubam Prāgas "Lev", savukārt 93 punktus izcīnījusi arī "Donbass", kam vairāk uzvaru pamatlaikā. Tikmēr sestajā vietā atrodas Zagrebas "Medveščak", kam 88 punkti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!