Foto: Sputnik/Scanpix

Magņitogorskas "Metallurg" vienība otrdien, 29. martā, izcīnīja vēl vienu uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences finālsērijā, un nokļuva vienas uzvaras attālumā līdz cīņai par Gagarina kausu.

KHL Austrumu konferences finālsērijas ceturtajā mačā, kas notika Ufā, "Metallurg" ar 3:1 pieveica vietējo "Salavat Julajev" vienību.

Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 1:0 "Metallurg" labā - vārtus guva Viktors Antipins. Otrajā trešdaļā abu komandu vārtsargi savus vārtus nosargāja neskartus, bet trešā perioda 18. sekundē Igors Grigorenko rezultātu izlīdzināja. Tomēr jau pēc septiņām minūtēm Aleksandrs Sjomins atjaunoja "Metallurg" pārsvaru - 2:1.

Spēles pamatlaika pēdējā minūtē "Salavat Julajev" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču šo situāciju savā labā izmantoja pretinieki - Voitejks Voļskis guva trešos vārtus "Metallurg" labā, raidot ripu tukšajos "Salavat Julajev" vārtos.

Konferences finālsērijā, kas ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām, vadībā ar 3-1 tagad ir Magņitogorskas "Metallurg".

Kā ziņojām, cīņas KHL Rietumu konferences finālā jau ir beigušās - par Gagarina kausu cīnīsies regulārā čempionāta uzvarētāji Maskavas CSKA, kas sērijā ar 4-0 pārspēja pagājušās sezonas uzvarētājus Sanktpēterburgas SKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!