Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilans mača ar HK "Soči" atzina, ka pretiniekiem tika ļauts atspēlēties, bet zaudējums pēcspēles metienos jau radot "deja vu" sajūtu.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" pirmdien regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 2:0, 0:2, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās "Soči" vienībai, lai gan pēc trešā perioda atradās vadībā ar divu vārtu pārsvaru. Makmilans šai spēlē izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem.

"Mēs spēlējām labi, mums bija divu vārtu pārsvars, bet trešajā periodā nosēdāmies. Ļāvām pretiniekiem ieskrieties un atspēlēties, kas nav pieņemami," kluba mājas lapā citēts kanādiešu hokejists.

Soču komanda izlīdzināja rezultātu 31 sekundi pirms pamatlaika beigām.

"Jā, gluži kā "dežavu" sajūta. Ir pēdējā minūte, mums ir vadība, bet pretinieks kaut kā atrod veidu, lai rezultātu izlīdzinātu. Ir jāspēlē līdz pēdējai sekundei. Kamēr nav bijusi svilpe, ir jāspēlē!" saka Makmilans, kurš guva vārtus piektajā spēlē pēc kārtas. "Man bija brīvs ledus un Razgals atdeva ļoti labu, asu piespēli. Man atlika tikai pieskarties ripai un tā veiksmīgi ielidoja vārtos. Ir patīkami gūt vārtus vairākās spēlēs pēc kārtas, taču šodien gandarījuma sajūtas īsti nav."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!