Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uz vienu sezonu noslēguši līgumu ar Latvijas izlases uzbrucēju Mārtiņu Cipuli, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Prāgas "Lev" sastāvā, vēsta Rīgas kluba mājas lapa.

32 gadus vecais uzbrucējs iepriekšējā sezonā Prāgas "Lev" sastāvā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā piedalījās 16 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva trīs vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet četros "play-off" mačos pie rezultativitātes punktiem netika.

Kopumā piecu KHL sezonu laikā, spēlējot triju klubu sastāvos – Rīgas "Dinamo" (trīs sezonas), Habarovskas "Amur" (viena sezona), Prāgas "Lev" (viena sezona), Cipulis ir aizvadījis 247 spēlēs (225 regulārā čempionātā un 22 "play-off"), kurās ir guvis 36 vārtus un atdevis 36 rezultatīvas piespēles.

Šobrīd Rīgas "Dinamo" komanda sastāvā ar parakstītiem līgumiem uz nākamo sezonu ir divi vārtsargi (Mikaels Telkvisks un Kristers Gudļevskis), septiņi aizsargi (Sandis Ozoliņš, Rodrigo Laviņš, Arvīds Reķis, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs un Mets Robinsons), kā arī uzbrucēji Māris Bičevskis, Roberts Bukarts, Mārtiņš Cipulis, Andris Džeriņš, Marcels Hosa, Miks Indrašis, Gints Meija, Aleksandrs Ņiživijs, Pols Ščehura, Vitālijs Pavlovs un Kails Vilsons. Vēl ir vairāki jaunie hokejisti, kuri iepriekšējo sezonu aizvadīja HK "Rīga" sastāvā un viņiem tiks dota iespēja sevi apliecināt pirmssezonas treniņnometnē, uz kuru tiks aicināti arī vairāki spēlētāji ar pārbaudes līgumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!