Foto: Itar-Tass/Scanpix
Zaudējumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs piedzīvojušas Latvijas hokejistu Edgara Masaļska un Georgija Pujaca pārstāvētās komandas.

Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas “Jurgra” komanda ar rezultātu 4:5 (0:1, 3:1, 1:2, 0:0, 0:2) savā laukumā pēcspēles metienu sērijā piekāpās Habarovskas “Amur” vienībai.

Masaļskis bija pieteikts šim mačam, taču palika rezervē, kamēr viņa komandas biedrs Mihails Birjukovs atvairīja 29 no 33 pretinieku metieniem.

“Jugra” komandas labā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Igors Skorohodovs, bet reizi vārtus guva Ivans Hļincevs un Vitālijs Sitņikovs.

Savukārt “Amur” labā precīzi bija Jakubs Petružaleks, Sergejs Pļotņikovs, Dmitrijs Tarasovs un Martins Ružička, kurš realizēja arī uzvaru nesošo pēcspēles metienu.

Citā mačā Pujaca pārstāvētā Novosibirskas “Sibirj” komanda izbraukumā ar 4:6 (2:3, 2:2, 0:1) piekāpās Magņitagorskas “Metallurg”.

Pujacs šajā spēlē potītes traumas dēļ nepiedalījās.

“Sibirj” labā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Aleksandrs Čerņikovs, savukārt reizi precīzi bija Antons Maļiševs un Vjačeslavs Belovs.

Tikmēr uzvarētājiem vārtus guva Antons Buts, Mihails Jakubovs, Jaroslavs Habarovs, Jaroslavs Kosovs, Juhamati Āltonens un Georgijs Mišarins.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā spēlēm "Jugra" ar 32 punktiem 23 mačos ieņem septīto vietu, bet "Sibirj" ar 26 punktiem 21 cīņā ieņem priekšpēdējo, 11.pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!