Foto: F64

Pieredzējušais latviešu vārtsargs Edgars Masaļskis sestdien ielaida vienu ripu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret spēcīgo Omskas "Avangard" komandu, kamēr viņa pārstāvētā Toljati "Lada" vienība, ko trenē latviešu speciālists Artis Ābols, bija spiesta ciest zaudējumu.

"Lada" savā laukumā cieta zaudējumu ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1), ciešot trešo neveiksmi pēdējās četrās spēlēs.

Mača rezultātu 27.minūtē atklāja čehu uzbrucējs Martins Erats, bet pēc tam tas nemainījās līdz pat pamatlaika izskaņai. "Lada" priekšpēdējā minūtē nomainīja Masaļski pret sesto laukuma spēlētāju, taču tas cerētos augļus nenesa, jo 56 sekundes līdz beigām ripu tukšā mājinieku "būrī" raidīja Iļja Mihejevs.

Masaļskis šajā mačā atvairīja 20 no 21 pretinieka metiena.

Tikmēr citā mačā pie uzvaras izdevies tikt vienai no KHL pastarītēm Čerepovecas "Severstaļ", kas izbraukumā ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist", kam šis jau bija ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Rietumu konferences un visas līgas līdere ar 99 punktiem 47 mačos ir Maskavas CSKA, kamēr Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ar 57 punktiem 45 spēlēs ieņem 12. pozīciju, no Gagarina kausa izcīņas zonas atpaliekot par 13 punktiem.

Tikmēr Austrumos līdere ar 88 punktiem 49 mačos ir tieši "Avangard".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!