Foto: F64

Latvijas hokeja izlases vārtsargam Edgaram Masaļskim pēc spēlēšanas valstsvienībā, atgriežoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Toljati "Lada", pazudis ekipējums, vēsta Krievijas masu mediji.

Pagājušajā nedēļā Masaļskis piedalījās "Euro Ice Hockey Challenge" turnīrā Liepājā, laukumā dodoties vienā no trijām spēlēm. Savukārt svētdien "Lada" pirms KHL čempionāta atsākšanas rīkoja kopēju paslidošanu ar līdzjutējiem, taču Toljati arēnā nebija Masaļska.

"Ar Masaļski kopumā viss ir kārtībā. Vakar [svētdien] gan bija nepatīkams moments, kad Edgars atgriezās Toljati – pazudusi bija viņa forma. Viņam nācās atgriezties Maskavā, lai šo ķibeli nokārtotu, tāpēc viņš nepiedalījās slidošanā ar līdzjutējiem. Tagad Edgars ir nedaudz saguris no šiem pārlidojumiem, bet līdz rītdienai [otrdienai] viņš atgūsies, esmu pārliecināts," saka "Lada" vārtsargu treneris Sakari Lindforss.

KHL regulārais čempionāts atsāksies jau otrdien, 10. novembrī, un Arta Ābola trenētā "Lada" pirmajā mačā pēc pārtraukuma uzņems Magņitogorskas "Metallurg". KHL sezonu neveiksmīgi iesākusī "Lada" ir atguvusies un pēdējās astoņās spēlēs piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, kas ļāvis Austrumu konferences kopvērtējumā izrauties no pēdējās vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!